Lloguer de material per a esdeveniments i celebracions de tot tipus

Des de una celebració senzilla fins al banquet més complet. Des de Barcelona, en Dasler, oferim un servei de lloguer de material per a esdeveniments de qualitat, i els articles més innovadors constantment actualitzats. Descobriu la nostra gran selecció de productes, rep assessorament sense compromís per part dels nostres experts i segur en el vostre lloguer per a esdeveniments.

Gràcies per confiar en nosaltres.

Got Estel
*Foto: “Got Estel” VER FICHA >

LLOGUER DE VASOS

Ponemos a su disposición un amplio servicio de alquiler de material para eventos, entre los que destacamos una gran variedad de cristalerías, vajillas, cuberterías, mesas y otros muchos artículos de decoración. Cubrimos las necesidades de cualquier celebración. Las colecciones destacan por su gran diversidad en tipología de opciones de color y forma. No lo dude y consulte nuestro catálogo.

En Dasler estamos preparados para cualquier tipo de celebración, desde bodas y caterings, hasta eventos de empresa. Confíe en nuestros más de 55 años de experiencia en el sector de alquiler de material para eventos, y consiga que su gran día sea todo un éxito.

veure tots

Dolçs hivern

Descobreix els aventatges del lloguer

A l'hivern els dies són menys lluminosos i les temperatures són més baixes però és un bonica època per celebrar. Les llargues hores sense sol ens permeten jugar amb les llums i làmpades per decorar els nostres esdeveniments i els paisatges tenen el seu encant especial, ja sigui en dies clars amb el contrast del fred o en dies plujosos que deixen l'entorn brillant amb els reflexos de l'aigua. Gaudeix de les teves festes a l'hivern amb nosaltres.

Blog: Últimes notícies

ENTREVISTA A ADA PARELLADA DEL RESTAURANTE SEMPRONIANA